Om forfatteren

Mit navn er, som du sikkert har gættet, Thomas Rud, men jeg er født med navnet  Thomas Rud Jensen. Derfor har jeg i forfatterøjemed døbt mig selv Thomas Rud Jensen igen. 

Jeg er uddannet ingeniør og har specialiseret mig i trafikplanlægning.  Faktisk er jeg yderligere specialiseret, så jeg også har en certificeret titel som trafiksikkerhedsrevisor og tilgængelighedsrevisor. Dvs. at jeg er specialist inden for trafiksikkerhed og tilgængelighed (forhold for færdelshandicappede). Til dagligt arbejder jeg for en rådgivende ingeniørvirksomhed. Du kan se mere om min nørdede trafikside her: Link

I mit profesionelle virke har jeg udgivet rigtigt mange fagtitler og blandt andet bidraget til de danske vejregler. Det er dog ikke fagtitlerne, der driver kreativiteten. Det gør mit ønske om at skrive gode romaner og gode historier.

På min forfatterhjemmesiden, som er den du befinder dig på, skriver jeg små historier på alle tænkelige måder. Jeg gør det og udgiver det på siden for at blive bedre til at skrive historier. Derfor prøver jeg mig frem. Læs løs og se om noget falder i smag.

Som du kan se i menuen med “Mine bøger”, skriver jeg også romaner, hvor jeg bruger alt det jeg lærer til at forsøge at skrive medlevende, spændende, kreative, sjove, og begivenhedsrige historier. Jeg har skrevet historier i mange forskellige genrer, og har derfor begivet mig ud på gyngende grund som forfatter. Så selvom mit forfatterskab endnu lige er begyndt, er flere titler indenfor gratis short stories og godnathistorier, samt spændingsromaner, fantasy bøger, krimier mv. på vej og venter ude i horisonten.

Jeg skriver på livet løs, når jeg har tiden til det, men venter endnu på mit gennembrud med en udgivet titel på et forlag. Jeg håber det kommer en dag. 

Det hele starter som bekendt med et stykke blankt papir og ender i en gribende og malerisk fortælling, som var man der selv. Det er missionen i hvert fald.  

Følg gerne med i historierne her på siden og i historie om mig, forfatter Thomas Rud Jensen. 

Find mig også på de sociale medier her:

  • Facebook
  • Instagram

Led efter @thomasrudjensen