Foredrag

Jeg har finpudset et foredrag om mit forfatterskab med indlagt højtlæsning af mange af mine historier. Jeg kalder foredraget:

Forfatter i fritiden

Book mig til en hyggelig aften i sognehuset, i forsamlingshuset, i sportsklubben, til en virksomhedsaften, til en fest eller bare som underholdning. Jeg fortæller meget gerne om mine bøger, om mine historier, om at skrive og forfatte, om min metode til at lave mine historier, og så læser jeg op af mine historier krydret med en smule visuel præsentation. Jeg har sammensat et sammenhængende foredrag om min historie, der gerne skal give dig lyst til at læse mere og dykke mere ned i mine historier, og måske give dig inspiration til at skrive dine egne historier. Alt i alt et hyggeligt og inspirerende foredrag.

Jeg tilbyder også at stille op med mine fortællerterninger Rory’s Story Cubes og spille spillet med jer. Jeg har ti varianter af terningerne, så fortællerkunsten kan spredes ud til mange emner med sjove, uhyggelige, spændende, inspirerende historier til følge.

Find mine kontaktoplysninger under menuen Kontakt og book mig via e-mail.

Jeg koster 2.500 kr. for et par timers underholdning. Dette er dog et prisforslag.

Jeg tilbyder at krydre mit foredrag med musik ved violinist og sopransanger Jette Rosendal (link). Denne mulighed koster 5.000 kr. for et par timers underholdning. Dette er også et prisforslag.