Den sorte diamant

0
(0)

Hvad sker der, når bomberne falder, feltsengen i beskyttelsesrummet knager, så det lyder som universet der revner, man regnes for mentalt forstyrret, fordi øjnene har set mere end de skulle, man jages af sorte mænd, i vild flugt gennem rummet med den sorte diamant i tankerne og tasken i sit eget rumskib, der er universets næsthurtigste, i godt selskab med sine to nye venner og den enes irriterende lillebror, et velkendt sted men mellem planeter. Se det er et godt (og langt) spørgsmål, som du kan få besvaret, hvis Den Sorte Diamant nogensinde finder et forlag.

Jeg vil meget gerne udgive min historie om pigen Sarah, der har stjålet den sorte diamant fra Regeringen. En diamant som Vismanden skal bruge til et sikre, at Universet ikke imploderer. Sarah jagtes naturligvis af Regeringen for sin handling, men da Sarah får hjælp af først Falk og siden Sniff, der er den stolte ejer af et rumskib, der er Universets næsthurtigste, går den vilde jagt gennem Universet med de sorte mænd i hælene og indtil flere besøg på hidtil ukendte planeter. Samtidig følger vi Sarah indlagt på et sindsygehospital, hvor hun er under behandling. Hun lider tilsyneladende af vrangforestillinger og personlighedsspaltning. Hun får hjælp til flugt fra hospitalet af junkien Yrsa, og Sarah er opsat på at finde sine venner igen samt den sorte diamant, så hun kan afslutte sit kald – nemlig at bringe den sorte diamant til Vismanden.

De to sideløbende historier sker i en overraskende kendt verden, hvis man som læser har evnen til at tolke begivenhedernes gang. Desuden er der indtil flere overraskelser i ærmet, når den vanvittige jagt mellem planeter afsluttes.

Det er en historie, du ikke må gå glip af.

Følg med her på siden eller på @thomasrudjensen på Facebook og Instagram for flere detaljer om udgivelsen.

Anmeldelse af historien

Klik på mindst én stjerne for at anmelde historien

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal anmeldelser 0

Ingen anmeldelser endnu. Vær den første

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *