Tanker Dags Dato

0
(0)

I sommerens dystre efterårsvejr kombineret med inspiration fra nogle vampyrromaner, fik jeg idéen til en ny fantasykrimi. Bare rolig. Den har intet med vampyrer at gøre. Jeg ledte åbenbart bare efter den dystre side af livet at tage afsæt i. Sandt at sige har idéen rumsteret længe, men det har ikke rigtigt været bid i historien apropos vampyrer. Det kom der i de barske sommermåneder, hvor himmel og hav stod i et og mirabelletræet flækkede i stormen og lavede ravage på mit udehus. Samt at jeg kan sidde i min nye kælderkrypt og tænke på gode historier. Så velkommen i menuen til De Sorte Magter.

Så nu kan jeg skrive endnu en titel i menuen for kommende bøger. Måske tænker du nu: Det er da tosset, når der kun er tre af de titler, der er udgivet. Hvornår må vi læse noget? Ja, og det er helt rigtigt. Det er skørt at producere og producere, når det ikke ser dagens lys, men jeg arbejder på sagen. Til orientering er Den 7. dimension ude hos et forlag, der tænker over det. Det samme er Den Sorte Diamant og Opfinderen og verdens bedste ven, som børnebogsserie. Planen er at Kongeklenodiet 1 og 2 i nyversioneret udgave får en tur hos forlag fra november måned. Vi må se hvad der sker. Jeg har besluttet, at der først kommer noget ud, når et forlag eller flere forskellige forlag springer med på vognen. Indtil da må jeg forbedre mit materiale løbende og I må stå med lange næse og vente til det sker.

Så tanker på dags dato er, at jeg går benhårdt efter en forlagskontrakt og indtil da er mine dage som selvudgiver ovre.

Anmeldelse af historien

Klik på mindst én stjerne for at anmelde historien

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal anmeldelser 0

Ingen anmeldelser endnu. Vær den første

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *