Jamen, hvad sker der?

0
(0)

Jeg har dags dato opsagt mine tre første bøger hos BoD. Kongeklenodiet 1 og 2 og Byfesten samt iøvrigt de tre Historiefortællinger er nu ikke længere mulige at købe i handlen nogen steder. De er derfor gået hen og er blevet samlerobjekter.

Det har jeg gjort, fordi jeg har nyversioneret historierne, og BoD havde de gamle, som jeg altså ikke længere synes var gode nok til at vise, hvad jeg kan som forfatter.

Jeg er derfor tilbage som ikke-udgivet forfatter og går nu benhårdt efter at få en af mine nyere titler ud og måske ad den vej kan presse på for at udgive de gamle titler igen – bare under fornyet indhold. Ellers går jeg med tanker om at få trykt nogle eksemplarer selv og sælge dem til interesserede her på siden. Indtil videre er de gået i dvale. Det er vemodigt men alligevel et skridt i en retning mod kun at have noget ude i verden, som jeg er vildt stolt over. Det kunne jeg mærke, at jeg ikke længere var ved de tre første romaner, simpelthen fordi jeg synes, jeg er blevet en bedre forfatter og har opdaget flere fejl i de første bøger.

Hvad fremtiden bringer er selvsagt ikke mulig at sige, men første pind på den næste stige som jeg bestiger, er en forlagskontrakt et sted, og så må jeg se, hvor den stige fører mig og mine historier hen.

Indtil da må I nyde mine noveller her på siden og læse med i min dagbog, som jeg lover at holde opdateret, når der sker mere.

Anmeldelse af historien

Klik på mindst én stjerne for at anmelde historien

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal anmeldelser 0

Ingen anmeldelser endnu. Vær den første

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *