Nyt hjemmesidedesign

5
(1)

Kære læsere, følgere, tilfældigt forbipasserende, familie, venner, uvenner, stalkere og litterære kumpaner

Min hjemmeside har fået nyt design. Langt om længe har jeg taget mig sammen til at udskifte det gamle og delvis uprofessionelle look med noget nyt og smart. Det synes jeg i hvert fald selv. Jeg har selv stået for opdateringen, så lige nu føler jeg mig som en vildt dygtig hjemmesidehaj, men der er sikkert noget hist og her, der kan gøres bedre. Har du øjne og flair for sådan noget, så hejs gerne flaget, så jeg kan blive endnu dygtigere. Find mine oplysninger under kontakt eller kommenter dette opslag.

Hver historie, nyhed, digt og dagbogstekst får nu selskab af et billede, der skal bidrage til at sætte rammen om indholdet. Det håber jeg falder i smag og du får mere lyst til at læse historierne.

Jeg skriver fortsat en ny historie til hver måned og supplerer derudover med nyheder i dagbogen, når der er noget at fortælle. Indholdet i historierne er også stadig den samme – nogle med indtaling og de fleste uden. Måske får jeg tid til at indtale nogle flere. Jeg undersøger altid mulighederne for at fortælle en historie, så jeg kan ikke love, at jeg holder mig til en særlig genre.

Jeg har gang i mange projekter, men mest af alt går jeg hårdnakket efter en forlagskontrakt. Om det sker med noget af det jeg efterhånden har på lager eller en af de nye historier, som kommer til, må tiden vise. Men jeg bliver nødt til at gå efter den mulighed frem for at bruge en masse penge på selvudgivelser, der er svære at komme ud i boghandlen med.

Nyd hjemmesiden og god læselyst.

Kommentér gerne på mit hjemmelavede logo. Er det noget pjat?

Anmeldelse af historien

Klik på mindst én stjerne for at anmelde historien

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antal anmeldelser 1

Ingen anmeldelser endnu. Vær den første

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *