Mine bøger er udgivet

0
(0)

Det er nu muligt at købe alle mine fire udgivne bøger på Forlaget Tyrs hjemmeside www.forlagettyr.dk.

Du kan købe Kongeklenodiet 1 og 2 i nyredigeret version, hvor sproget er strammet op ligesom sideopsætning og læserinformation har fået en ekstra volume op. Historien er stadig den samme spændende historiske betragtning på min hjem landsbys historie. Forsiden har også fået en tand med forfiningsskruen.

Du kan købe Byfesten ligeledes i en ny version, selvom der ikke er sket meget med den historie. Hverken forside eller indhold afviger meget fra den oprindelige historie. Dog har jeg lyttet til betalæsere og bloggere og rettet skønhedsfejl til hist og her.

Du kan også købe den helt nye udgivelse Den Sorte Diamant, der er en dystopisk sci-fi eventyr med en tour de planet flugt gennem rummet og gaderne fra de sorte mænd, der står for universets undergang, som i øvrigt lyder som når man sætter sig på en gammel feltmadras med rustne fjedre. Sarah har stjålet den sorte diamant og den vil de sorte mænd have tilbage. Eller har hun? Det hele foregår på præmisserne af den menneskelige psyke, der er skrøbelig, så måske er alting ikke som de lader til at være. Måske er det bare nok at holde øje med bamsekranen på Amalienborg slotsplads.

Kig forbi Forlaget Tyrs hjemmeside og se om det ikke er på tide at investere i en Fars Gave her. Forlaget udgiver bøger for mænd og teen drenge.

Anmeldelse af historien

Klik på mindst én stjerne for at anmelde historien

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal anmeldelser 0

Ingen anmeldelser endnu. Vær den første

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *