20.000 besøg

0
(0)

Så rundede min hjemmeside 20.000 besøg. Tak til hver og en af jer, som har givet mig et øjeblik af sit liv. Jeg sætter stor pris på din interesse. Efterlad meget gerne en kommentar til historierne eller giv mine historier stjerner fra 1 til 5. Selvom jeg skriver for fornøjelsens skyld, så betyder det alligevel noget for mig at få din feedback, selvom du ikke derudover giver dig til kende. Det er OK.

Husk at komme tilbage, da jeg hver måned til den 1. i måneden lægger en ny historie op. Enten som short story, som godnathistorie med en tilhørende tegning, eller en story cube-historie, hvor jeg har slået et slag med mine fortællerterninger, når jeg har savnet inspiration. Du må meget gerne skrive dig op til mit nyhedsbrev, hvor du orienteres med en e-mail, når den nye historie er klar til at blive læst, nydt og bedømt.

Jeg kan afsløre, at der den 1. december dukker en sød lille julehistorie op med Pax & Rollo, mens der allerede er skrevet historier til 1. januar (Omfavnelsen), 1. februar (Den tørstige mand) og 1. marts (En dag i Gram) samt 1. juni (Et andet syn). Det er måske lidt utraditionelt at have en historie skrevet, der først publiceres til juni, men den handler om sommer, så det er mest naturligt at vente med den. Men du kan roligt glæde dig, synes jeg. Jeg har nemlig igen leget lidt med sproget og fortællervinkler, så den historie måtte skrives. Jeg skal nok nå at fylde de resterende måneder ud med historier, så fortvivl ej 🙂

Nu er der kun tilbage at ønske dig en fortsat god dag, tak for besøget, kom endelig igen, find mig på sociale medier (@thomasrudjensen) og følg yderligere med i mit forfatterskab. På Instagram finder du flere videoer, hverdagsbetragtninger, digte, aktuelle begivenheder, som jeg har kommenteret på, tegninger af forfatteren selv, og meget mere som passer netop til det medie. På min Facebook-side er der tilsvarende andre vinkler, mens jeg lige nu roder med at få gang i TikTok til Reels med hjælp fra min yngste datter. Mon ikke det lykkes på et tidspunkt. Det handler jo om at være med på moden.

Anmeldelse af historien

Klik på mindst én stjerne for at anmelde historien

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antal anmeldelser 0

Ingen anmeldelser endnu. Vær den første

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *